Vlonder Zoetermeer

Home » Vlonder op maat in Zuid Holland » Vlonder bouwen in Zoetermeer

Vlonder op maat bouwen in Zoetermeer?

Een vlonder is volgens de woordenboeken een bruggetje van enkele planken breed. Nou daar denken wij dus anders over. Als wij het hebben over een vlonder dan hebben wij het over een houten terras aan het water of bij het water. Een vlonder kan dus ook heel groot zijn! Wij bouwen vlonders van hout in allerlei maten.

Vlonder advies

Wij geven uw graag advies over uw vlonder. Want er zijn nogal wat keuzes te maken. In het Groene Hart van Nederland zijn veel verschillende ondergronden te vinden. En neem van ons aan het verschil tussen de ene ondergrond en de andere geeft grote verschillen in het te gebruiken materiaal. Licht materiaal of een goed fundament op veengrond in Zoetermeer, terwijl de kleigrond van Zevenhuizen of Moerkapelle best wel veel belasting kan hebben.

Zorgen dat uw vlonder niet meer verzakt?

Ook dat is een mogelijkheid. Door een goed fundament kunnen we dit realiseren. Lees hier alles over het tegengaan van verzakking van uw vlonder

Afwerking

Qua afwerking is er ook al veel keus. Wat dacht u van een zitbank geïntegreerd in uw vlonder, een steiger aan uw vlonder, een boothelling naast uw vlonder of een beschoeiing onder uw vlonder? Weet u wat u bedenkt gewoon iets en wij adviseren, dat moet goed komen!

N

Vlonder op maat

N

Houten vlonder

Presets Color

Primary
Secondary