Jaren geleden kregen wij de kans om naast ons hoveniersbedrijf een tuincentrum te beginnen. Dat was een logische keus, want de kennis, de leveranciers en de liefde voor groen hadden we allemaal in huis.

Groei

Beide bedrijven zijn in de loop der jaren hard gegroeid. Zeker het tuincentrum groeide boven verwachting. Beide bedrijven vroegen de laatste tijd echter meer dan 50% van onze tijd, en dat is bij elkaar meer dan 100%. Voor korte periodes gaven we meer dan 100%, maar die periodes werden steeds langer. Dat konden we niet volhouden.

Sluiting tuincentrum

Beide bedrijven behouden zou in de toekomst ten koste gaan van de continuïteit. We moesten kiezen. Ingegeven door lastige wetgeving, niet te verzekeren risico’s en de steeds moeilijker te bereiken locatie hebben we besloten ons tuincentrum te sluiten. Het tuincentrum zal 30 mei voor het laatst open zijn. Wij zullen het tuincentrum en u enorm missen.

We gaan verder met ons hoveniersbedrijf

Na de sluiting komen we terug bij onze roots: het hoveniersbedrijf. We kunnen hier eindelijk weer 100% van onze energie in steken. We staan dus nog altijd klaar voor uw tuin, straatwerk, beschoeiing en andere houtconstructies. Natuurlijk zijn we er ook voor uw groen, dat spreekt voor zich!

Stempelkaart & cadeaubonnen

Lever uw kaarten en bonnen van het tuincentrum zo snel mogelijk in! Na 30 mei zijn ze niet meer in te ruilen.