Overkapping maken Utrecht

Home » Overkapping in Utrecht

Maatwerk Overkappingen in Utrecht: Creëer Uw Ideale Buitenruimte

Een overkapping is de sleutel tot een heerlijke, leefbare buitenruimte. Het biedt schaduw op zonnige dagen, een droge plek tijdens regenbuien en bovenal een gezellige ambiance. Maar welke soorten overkappingen zijn er eigenlijk?

Bij ons worden overkappingen altijd op maat gemaakt, volledig afgestemd op uw wensen. We realiseren diverse soorten overkappingen in Utrecht. Of u nu kiest voor een plat dak, een zadeldak, een puntdak, een gesloten constructie, of een vrijstaande carport, het is allemaal mogelijk. Ook op het gebied van dakbedekking bieden we tal van opties, zoals EPDM, bitumen dakshingles, golfplaat en dakpannen.

Het materiaal dat we voor uw overkapping gebruiken, varieert en hangt vooral af van uw voorkeuren en budget. Voorbeelden van materialen waarmee we werken zijn behandeld zachthout, polycarbonaat, Douglas hout en FSC hardhout.

Natuurlijk zetten we ook in op duurzaamheid, zoals met een groendak vol met planten zoals Sedum.

Combinaties van Overkappingen

Een veelvoorkomende combinatie is een schuur gecombineerd met een overkapping. Dit biedt niet alleen een gezellige zitplek, maar ook praktische opbergruimte in uw tuin. Onze mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, dus we kunnen bijna alles realiseren wat u wenst.

Overkapping Bevestigd aan uw Woning

Om uw terras direct aan uw huis te overkappen, bevestigen we de overkapping aan uw woning. Hierdoor wordt uw leefruimte vergroot en kunt u extra lang buiten genieten. Voor de dakbedekking bieden we verschillende mogelijkheden aan, zodat het binnen in huis niet te donker wordt. U kunt kiezen uit glas, kunststof of doek, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Gesloten Overkapping

Indien gewenst kunnen we uw overkapping aan één of meerdere zijden afsluiten met glas. Hierdoor kunt u zelfs op koude dagen comfortabel in uw tuin vertoeven. We werken vaak met combinaties van staal en glas, en bieden diverse opties zoals schuifdeuren, klapdeuren en lamellen.

Bij Hoveniersbedrijf N.W. Hoogendoorn zijn we toegewijd aan het creëren van de perfecte buitenruimte voor u. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw droomoverkapping kunnen realiseren. Uw ideale buitenleven wacht op u in Utrecht!

N

Overkapping op maat

N

Overkapping met opbergschuur

N

Overkapping vast aan huis

N

Gesloten overkapping

Presets Color

Primary
Secondary