Overkapping Ankerveen

Home » Overkapping in Noord Holland » Overkapping Ankerveen

Overkapping op maat in Ankerveen

Een overkapping zorgt voor een heerlijke leefbare plek in de tuin, schaduw, een droge zit plek en vooral gezelligheid.

Welke soorten overkappingen zijn er?

Een overkapping wordt door ons altijd op maat gemaakt, aan de hand van uw wensen. Wij bouwen allerlei soorten overkappingen in Ankerveen. Overkappingen met platte daken, zadeldaken, puntdaken, gesloten overkappingen of losstaand als carport het is net wat u wilt. Als dakbedekking werken wij bijvoorbeeld met EPDM, Bitumen Dakshingles, golfplaat, dakpannen.
Het materiaal dat wij gebruiken voor een overkapping is verschillend en voornamelijk afhankelijk van uw wensen en budget. Voorbeelden waar we mee werken zijn: behandeld zachthout, polycarbonaat, Douglas hout en FSC hardhout.

Natuurlijk bouwen wij ook duurzaam met bijvoorbeeld een dak vol planten zoals Sedum.

Overkapping combinaties

Schuur i.c.m. overkapping

Een veel geziene combinatie is een opbergschuurt met een overkapping. Gezellig zitten en wat meer praktische opbergruimte in de tuin. Ook hier geldt weer dat wij vrijwel alles kunnen maken!

Overkapping vast aan huis

Om het terras dat grenst aan huis te overkappen maken we de overkapping vast aan uw huis. Op deze manier wordt uw woonkamer heel groot en kunt u lekker lang buiten zitten. Om het in huis niet al te donker te maken bieden we als dakbedekking verschillende mogelijkheden aan. Glas, kunststof of doek het kan allemaal.

Gesloten overkapping

Wij kunnen uw overkapping aan één of meerdere zijden dichten maken met glas, zo kunt u op koude dagen heerlijk in uw tuin zitten. We werken veel met combinaties van staal en glas, schuifdeuren, klapdeuren of lamellen.

N

Overkapping op maat

N

Overkapping met opbergschuur

N

Overkapping vast aan huis

N

Gesloten overkapping

Presets Color

Primary
Secondary