Een 9-Meter Hoge Eik in de Grond Gepoot

dec 19, 2023Nieuws

Wie zegt dat tuinieren saai is, heeft duidelijk nog nooit een 9 meter hoge eik in de grond gepoot! Bij N.W. Hoogendoorn zijn we nog aan het nagenieten van dit project, en we wilden de ins en outs met jullie delen.

Het Plan

Oké, eerlijk is eerlijk, een gigantische boom planten is niet iets wat je zomaar doet. Ons team moest een plan bedenken dat niet alleen de verhuizing van de boom regelde, maar ook de perfecte plek voor hem vond.

Zware Machines

Je kunt niet zomaar een 9 meter hoge boom de grond in duwen met een schep. Nee, daar heb je serieus materieel voor nodig. We hebben een zware kraan en een vrachtauto ingezet tot alles wat we nodig hadden om deze eik op zijn nieuwe stekkie te krijgen.

Waarom Zo’n Grote Boom?

Nou, waarom niet? Afgezien van het feit dat het er gewoon mooi uitziet, draagt zo’n grote boom bij aan het ecosysteem. Vogels hebben een nieuw thuis, er is schaduw in de tuin, en laten we eerlijk zijn, het ziet er gewoon indrukwekkend uit.

Tips & Tricks:

Denk je er ook over om een grote boom in je tuin te planten? Van de juiste boomkeuze tot waar je hem neerzet, we delen graag onze expertise.

Kortom, het planten van een 9 meter hoge eik was niet alleen een project voor ons, het was een feest! We kijken al uit naar het volgende groene avontuur. Groene duim omhoog!

Wij leveren maatwerk

Contact

Vlonder op maat?

Wij bieden een oplossing

06-54723735

Presets Color

Primary
Secondary