hovenier

NW Hoogendoorn

vlonder en terras

Vlonder & terras

Een houten vlonder of terras is een goed alternatief voor bestrating. Uiteraard maakt Hoogendoorn Hoveniers alleen gebruik van duurzame houtsoorten. Wij adviseren u FSC hout te gebruiken!

De aanleg van een vlonder is een precies werk. Het ‘geraamte’ van de vlonder is heel belangrijk, zeker om ook op langere termijn te kunnen genieten zonder dat u struikelt over krom getrokken planken of uw voeten open haalt aan te hoge schroeven en houtsplinters.

Onzichtbaar, maar niet onbelangrijk brengen wij altijd een antiworteldoek aan met een grindbed. Dit om onkruidgroei van onderaf te voorkomen.

Het plaatsen van een zwaar vlonder of terras in het Reeuwijkse plassen gebied vraagt om kennis van de lokale omstandigheden. Zeker als het gaat om een vlonder dat gedeeltelijk boven water wordt aangelegd. Die kennis hebben wij door onze jarenlange ervaring in huis. Een extra reden om contact met ons op te nemen!

hovenier

NW Hoogendoorn

houten vlonder of terras

Terras met opties

Natuurlijk zijn wij ook in staat om wat opties in te bouwen. Wat dacht u van een zitbank, geïntegreerd in de vlonder gemaakt van hetzelfde materiaal als uw vlonder.

Maar andere zaken zijn natuurlijk ook te realiseren. Zo kunnen wij verlichting plaatsten, aanlegpunten voor boten, een overkapping, schaduwdoek ophang mogelijkheden en ga zo maar door.

Neem contact op voor de mogelijkheden!