hovenier

NW Hoogendoorn
bestrating en drainage

Bestrating

Het aanleggen van bestrating is voor de meeste mensen geen hobby. Maar voor ons dan weer wel! Daarom nemen wij dit graag voor u uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van allerlei soorten bestrating.

Enkele voorbeelden zijn:

  • Keramische tegels
  • Geïmpregneerde siertegels
  • Gecoate tegels
  • Beton tegels
  • Klinkers
  • Rubber tegels

Een bijkomend voordeel is dat u op ons tuincentrum alle soorten en maten bestrating kunt zien in onze buiten “showroom” Behalve kijken kunt u daar ook goed advies krijgen over welke tegel het meest geschikt voor u is.

hovenier

NW Hoogendoorn

Siertegels, klinkers, betontegels en drainage

Drainage

Als er toch nieuwe bestrating in moet, dan ook direct een oplossing tegen wateroverlast in de tuin is ons advies.

Wateroverlast in uw tuin en op terras wordt eenvoudig voorkomen door het overtollig regenwater op te vangen en te draineren op de plek waar het valt. Voor grote werken kunnen we een drainagesysteem inbrengen. Voor de meeste tuinen hebben we echter een beter en aanzienlijk goedkoper drainage systeem.

Hydroblob®

Met Hydroblob® infiltratieblokken zijn waterplassen verleden tijd en schoon regenwater blijft beschikbaar voor uw bomen en tuinplanten. Om het ouderwetse woord “winwin” nog maar eens te gebruiken want dit is er een! Geen plassen en wel water voor de tuin ipv van voor het riool. Eén enkel blok kan maar liefst tot 112 liter absorberen. De blokken zijn geschikt voor drainage in tuinen, lijnafwatering rondom verhardingen, onder (grind) paden en bij op- en afritten. Ook ideaal voor huizen met rieten daken.