hovenier

NW Hoogendoorn
overkapping of schuur

Overkapping

Een overkapping boven een terras zien we steeds vaker in tuinen. Logisch, want de overkapping zorgt voor schaduw, een altijd droge zitplek en gezelligheid.

Een overkapping wordt eigenlijk altijd op maat gemaakt, er is geen standaard. Natuurlijk zijn er overkappingen met platte daken, groen, Sedum dak, zadeldaken of puntdaken, maar wij bouwen niet één dezelfde.

Wij werken met hardhout, douglas hout of vuren ook dit is weer afhankelijk van uw wensen. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat wij voor u kunnen doen.

hovenier

NW Hoogendoorn

waterkeringen voor uw tuin

Schuur

Een andere mogelijk is dat we een dichte schuur bouwen. Niet zo zeer om in te zitten, maar meer om spullen op te slaan. Ook schuren bieden wij aan op maat.

Normaal bouwen wij de schuur op in onze werkplaats, behandelen we hem met verf of beits en daarna komen wij de schuur bij u opbouwen. Dat gaat lekker snel en geeft een stuk minder troep!

De kleinste schuren die wij bouwen geven net genoeg ruimte voor 2 afvalcontainers, terwijl de grootste schuur die wij bouwden bijna de hele tuin omvatte.

Kortom: u vraagt, wij bouwen!