hovenier

NW Hoogendoorn
boothelling & boothuis

Boothelling

De combinatie van een eigen boot en een eigen tuin aan het water nodigt erg uit om een boothelling te ontwikkelen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Een voorwaarde van een boothelling is natuurlijk dat er een schuine helling wordt gecreëerd om zo de boot handig uit het water te halen. En daar ontstaat een situatie waar een vakman van pas komt. Een schuine helling maken dat doe je namelijk niet zomaar. De helling voor de boot dient mooi weggewerkt te worden in de omgeving en het totaalplaatje moet ook nog mooi staan in uw tuin. Uw tuin is tenslotte geen jachtwerf.

Die vakman die heeft u gevonden. In het waterrijk gebiedt van Reeuwijk en daar buiten, waar wij onze klanten bedienen hebben we menig boothelling gecreëerd. Tot volle tevredenheid van onze klanten.

Een boothelling van hoveniersbedrijf Hoogendoorn voldoet aan veel eisen, maar duurzaamheid, werking en een mooie integratie in uw tuin staat bij ons voorop.

Meer weten, neem dan snel contact op.

hovenier

NW Hoogendoorn

boothuis & boothelling

Boothuis

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij een boothuis kunnen bouwen. Natuurlijk kunnen wij dat! Wij houden van het water, we hebben diverse handige hulpmiddelen en we hebben menig boothuis gemaakt.

Wat is een boothuis?

Het blijkt dat een boothuis een ruim begrip is. Voor de één is een boothuis een soort van garage voor de boot. Zodra de boot erin ligt is ie vol en de boot ligt droog.
Voor de ander is het nog éénvoudiger: een blijvende overkapping van kunststof doek waarbij je eerst de boot in het huis vaart, daarna uitstapt en het doek aan de bovenkant dicht maakt.
Maar er zijn ook mensen die vinden dat een boothuis een plek is, die overkapt is en waar je rond de boot kunt lopen en waar je ‘s winters de boot kunt onderhouden en droog leggen.

Weet u wat, u bedenkt een uw droom boothuis en wij bouwen het. We komen graag bij u langs om een en ander door te nemen en te kijken of alles is te realiseren.

Meer weten, neem even contact met ons op.