hovenier

NW Hoogendoorn
aanlegsteiger en zwemsteiger

Aanlegsteiger

Hoveniersbedrijf NW Hoogendoorn uit Reeuwijk heeft veel ervaring met de aanleg van steigers. Of het nu gaat om een bootsteiger, een aanlegsteiger of een zwemsteiger, we weten hoe het werkt.

Net zoals alle tuinconstructies die we bouwen is het uitgangspunt kwaliteit. De steiger moet dus jaren meegaan en tegen een stootje kunnen.

Indien gewenst leveren wij de steiger of met stootboeien, kikkers, zwemtrap of andere hulpmiddelen die u op een steiger vind horen.

Wij gebruiken meestal FSC hardhout voor een steiger en de palen waar de steiger op rust, omdat dat na aanleg eigenlijk geen onderhoud vergt ( op wat schoonmaak na). We kunnen echter de steiger ook bouwen van Europees hout, of een combinatie van houtsoorten.

Wij komen graag bij u langs om naar uw ideeën te luisteren en een duidelijke offerte op te stellen.

hovenier

NW Hoogendoorn
steiger aan het water

Zwemsteiger

Voor een zwemsteiger gelden dezelfde voorwaarden als die van een gewone steiger. Degelijk, moet een stootje kunnen hebben en moet lang meegaan.

Toch zijn er wel verschillen. Het hout dat we voor een zwemsteiger gebruiken geeft minder splinters en is glad want dat loopt lekkerder. En natuurlijk moet er een lange roestvrijstalen zwemtrap bij!

Verder is het maar net wat u wilt. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te onderzoeken!