NW Hoogendoorn

Hovenier

Groen- en houtwerk op maat in Zevenhuizen

Hoveniersbedrijf NW Hoogendoorn legt tuinen aan in Zevenhuizen. Meestal leggen wij tuin aan in combinatie met maatwerk houtconstructies en bestrating.

Contact

GENIETEN VAN EEN TUIN OP MAAT IN ZEVENHUIZEN

Behalve groen aanleg werken wij ook veel met hout, steen en metaal. Maatwerk is wat wij doen.

TUINONTWERP
Natuurlijk kunnen wij uw tuin ontwerpen. Wij doen dat graag, vraag naar de mogelijkheden.

TUINAANLEG ZEVENHUIZEN
Hoveniersbedrijf NW Hoogendoorn legt tuinen aan. Onze specialisatie in tuinen is dat wij houtconstructies en bestrating aanleggen. Bijna alles wat u in uw tuin wilt kunnen wij regelen voor u. Ook moeilijk te bereiken tuinen zoals tuinen langs het water.

Oeverbescherming
Wij werken graag langs het water. Met 25 jaar ervaring in het aanleggen van beschoeiingen, waarvan vele in Zevenhuizen, durven wij wel te zeggen dat dat ons specialisme is.

TUINONDERHOUD
Wij kennen vele vormen van onderhoud. Voor zowel bedrijven als voor particulieren houden wij tuinen bij. Dat kan enkele keren per jaar zijn, bijvoorbeeld de bekende voorjaarsbeurt en najaarsbeurt. Maar we kunnen ook meerdere malen per maand uw tuin onderhouden, dan hoeft u zelf niets meer te doen.

Onze vakgebieden

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in het Groene Hart, onder andere in Zevenhuizen. Hierdoor weten we als geen ander hoe we om moeten gaan met de bijzondere bodem in dit gebied

Groen

Gras, bomen, struiken of planten. Onze hoveniers helpen u graag verder met een ontwerp- of onderhoudsplan voor uw tuin.

Hout

Overkapping, schutting, zithoek, terras of blokhut. Onze bouwers hebben ervaring met de meest uiteenlopende houtconstructies.

Steen

Bestrating, tegels, klinkers, siertegels of keramische tegels. Wij komen graag langs om advies te geven wat voor uw tuin het beste is.

Water

Beschoeiing, damwand, brug of steiger. We hebben veel ervaring opgedaan in ons eigen waterrijke gebied. Die ervaring delen we graag met u!

Recente Projecten

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden kunt u hier enkele van onze projecten in tuinaanleg zien.

Laatste nieuws

Damwand bouwen Reeuwijk

Damwand bouwen Reeuwijk

In Reeuwijk is heel veel water. De Reeuwijkse plassen. En dus heel veel oever om te beschermen. Op die punten waar de Hollandse stormen tegen de waterkant beuken is een goede bescherming nodig. Zeker als het verschil tussen de bodem en het land hoog is. NW Hoogendoorn...

Bouw bedrijfsloods: deuren en binnen

Bouw bedrijfsloods: deuren en binnen

Toen alles waterdicht was en de meeste wanden stonden hebben we de roldeuren laten komen. Prachtige elektrisch bedienbare deuren die tegen een stootje kunnen. Het volgende project is natuurlijk ook super belangrijk: de kantine. Wat is een bedrijfsloods zonder...

Bouw bedrijfsloods: dak en wanden

Bouw bedrijfsloods: dak en wanden

De loods gaat steeds meer vorm krijgen. Je hebt in ieder geval geen fantasie meer nodig om te bedenken wat hier komt. Een prachtige bedrijfsloods! We besloten het dak en de wanden zelf af te timmeren. "Onze jongens" zijn bijzonder handig met hout en ander materiaal,...