Groene aanslag en mos verwijderen

Zonder reinigingsmiddelen en zonder hoge druk

terrazza groene aanslag verwijderenWij komen graag bij u langs met onze Terrazza MC schoonmaakmachine. Met behulp van deze machine kunnen wij in korte tijd uw terras schoonmaken zonder reiniginningsmiddelen te gebruiken. Alleen een beetje water is voldoende voor een schoon en fris terras.

Door een speciaal borstelsysteem maakt de machine ook de voeg schoon. En doordat de machine veegt en geen hoge druk gebruik zijn er nog enkele voordelen ten opzicht van de traditionele manier van schoonmaken met hoge druk. Zo wordt bij het schoonmaken van hout de hout structuur niet beschadigd. Dus geen splinters en het duurt langer voor de groene aanslag weer terug komt. En natuurlijk geen vuile muren, want er ontstaat geen opspattend vuil!

Het grootste nieuws is dat de Terrazza MC alleen een beetje water gebruikt. Daarom is deze manier van reinigen bijzonder milieuvriendelijk. Omdat de machine geen reinigingsmiddelen nodig heeft is deze ook zeer geschikt voor reinigingswerk in de buurt van zwembaden en vijvers.

 

 

Groene aanslag verwijderen van tuinmeubels en ornamenten

Voor deze klus heeft Terrazza MC een miniborstel. Deze borstel is beschikbaar op ons tuincentrum. Kom gerust even langs om hem op te halen. De miniborstel kan op een boor of accuboor worden geplaatst en u kunt stenen ornamenten, meubelen en houten tuinsets en meubilair reinigen.

Hij is zelfs geschikt om de velgen van uw auto mee te reinigen!

Deze Terrazza miniborstel kost €89,–