Ons assortiment is weer groter geworden. Na veel vragen hebben we besloten Gardena tuinslangen en de bijbehorende koppelstukken en haspels op te nemen in ons assortiment.

Het Original GARDENA System vormt met meer dan 45 jaar ervaring een goede basis voor de besproeiing van tuinen. Het concept van het systeem is geniaal: Alles past perfect bij elkaar en blijft waterdicht. Het juiste product voor elke toepassing Van kraan naar slang naar het aangesloten bewateringsaccessoire – GARDENA biedt het juiste product voor elke toepassing in uw tuin!

Slangen

De slangen brengen niet alleen water van de kraan naar uw planten en gazon, ze maken tevens deel uit van een mobiele irrigatie-oplossing waarbij alles in elkaar past.

Slangkoppelingen

Bij het ontwerp van de koppelingen van het Original GARDENA System staan snelheid, betrouwbaarheid en waterdichtheid voorop. Ze kunnen worden gebruikt tussen kraan en slang en ook tussen slang en apparaten.

Slangenwagens/slanghaspels

Het juiste slangopbergsysteem voor elke behoefte en elk tuinoppervlak: U kunt kiezen tussen slangenwagens, slanghaspels, wandslangboxen en draagbare apparaten voor op de camping of boot.

Klik hier voor meer info