Terras

Home » Diensten » Terras

Terras aanleg

Een terras in de tuin is al een heel oud verschijnsel. Al eeuwen lang wordt er een plekje in de tuin gemaakt met een harde ondergrond om fijn te kunnen zitten. En die ondergrond is nu net waar het om draait. De meeste terrassen die wij aanleggen in een tuin hebben een sierstenen of een houten ondergrond. Maar we werken ook met schelpen, boomschors, grond en split.

Ondergrond en afwatering

Wij geven uw graag advies over de ondergrond van uw terras. Want er zijn nogal wat keuzes te maken. In het Groene Hart van Nederland zijn veel verschillende ondergronden te vinden. En neem van ons aan het verschil tussen de ene ondergrond en de andere geeft grote verschillen in het te gebruiken materiaal. Licht materiaal of een goed fundament op veengrond in Reeuwijk of Nieuwkoop, terwijl de kleigrond van Zevenhuizen of Moerkapelle best wel veel belasting kan hebben.

Afwatering
U wilt na een regenbui niet met een overstroming te maken krijgen in uw tuin. Dus hier kijken we ook goed naar. Kan het water snel worden afgevoerd van uw terras of juist niet? Het spreekt voor zich dat we voor iedere situatie goede oplossingen hebben in de vorm van een eenvoudige goot tot en met een drainagesysteem.

N

Terras op maat

N

Verschillende terras soorten

N

Terras afwatering

Presets Color

Primary
Secondary