Steiger

Home » Diensten » Steiger

Steiger informatie

Wij hebben veel ervaring met de aanleg van steigers. Of het nu gaat om een bootsteiger, aanlegsteiger, loopsteiger of zwemsteiger, we weten hoe het werkt.

Net zoals alle houten maatwerk constructies die we bouwen is degelijkheid en kwaliteit het uitgangspunt. Een steiger moet jaren meegaan en tegen een (boot) stootje kunnen.

Indien gewenst leveren wij de steiger of met stootboeien, kikkers, zwemtrap of andere hulpmiddelen die u op een steiger vind horen.

Welke steiger?

Wij gebruiken het liefst FSC hardhout voor een steiger en het houten geraamte waar de steiger op rust, omdat dat na aanleg eigenlijk geen onderhoud vergt ( op wat schoonmaak na). We kunnen echter de steiger ook bouwen van Europees hout, Douglash of een combinatie van houtsoorten.

Wij komen graag bij u langs om naar uw ideeën te luisteren, advies te geven en een duidelijke offerte op te stellen.

Zwemsteiger
Voor een zwemsteiger gelden dezelfde voorwaarden als die van een gewone steiger. Degelijk, moet een stootje kunnen hebben en moet lang meegaan.

Toch zijn er wel verschillen. Het hout dat we voor een zwemsteiger gebruiken geeft minder splinters en is glad want dat loopt lekkerder. En natuurlijk moet er een lange roestvrijstalen zwemtrap bij!

Verder is het maar net wat u wilt. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te onderzoeken!

N

Aanleg steiger op maat

N

Zwemsteiger

N

Steiger hulpmiddelen

Presets Color

Primary
Secondary