Schutting

Home » Diensten » Schutting

Schutting informatie

Wilt u privacy in uw tuin dan kunt u er voor kiezen een schutting te plaatsen. De mogelijkheden voor schuttingen zijn zeer divers, van traditionele houten schutting schermen tot en met een eigen ontwerp dat we bouwen met losse planken of draadmat. Er is zo veel mogelijk, dat er altijd wel iets te vinden of te maken is dat bij u en uw omgeving past. En dat is wat we graag leveren: maatwerk voor uw tuin!

Duurzame erfscheiding

In geval van een houten schutting werken wij met FSC hout. Zachthout kunnen we gebruiken voor delen die boven de grond staan, onder de grond gebruiken we liever harhout zoals bijvoorbeeld eik of Azobé.

Maar wat dacht u van steen of schelp? Wij maken een korfsysteem dat gevuld kan worden met ieder natuurlijk materiaal dat u kunt bedenken!

Groene schutting

Een groene schutting maken wij ook op maat voor. Wij jgebruiken normaal gesproken FCS hardhout als dekplanken en staanders. De schutting zelf bestaat uit draadmat waar klimplanten in en door kunnen groeien. Wij kunnen u adviseren over welke klimplant u het best kunt nemen om een groene schutting te hebben die niet veel onderhoud nodig heeft.

N

Schutting op maat

N

Houten of groene schutting

N

Duurzame erfscheiding

Presets Color

Primary
Secondary