Boothuis

Home » Diensten » Boothuis

Boothuis informatie

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij een boothuis kunnen bouwen. Natuurlijk kunnen wij dat! Wij houden van het water. We zijn handig met hout, we bouwen niet voor niets menig overkapping. En we hebben veel handige hulpmiddelen, zoals boten, pontons en werkvlotten. En ervaring hebben we ook, we hebben al menig boothuis gemaakt. Een bijbehorende boothelling behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat is een boothuis?

Het blijkt dat een boothuis een ruim begrip is. Voor de één is een boothuis een soort van garage voor de boot. Je kunt er met de boot invaren, uitstappen en de deur uitlopen. Zodra de boot erin ligt is het boothuis vol en de boot niet in de regen.

Voor de ander is het eenvoudiger: een blijvende overkapping van kunststof doek waarbij je eerst de boot onder de lage overkapping vaart, daarna uitstapt en het doek aan de bovenkant dicht maakt.

Maar er zijn ook mensen die vinden dat een boothuis een plek is, die overkapt is en waar je rond de boot kunt lopen en waar je ‘s winters de boot kunt onderhouden en droog kunt leggen.

Weet u wat? U bedenkt uw gewenste boothuis en wij bouwen het. We komen graag bij u langs om een en ander door te nemen en te kijken of alles is te realiseren.

N

Boothuis op maat

N

Boothuis

N

Boothelling

Presets Color

Primary
Secondary