Boothelling

Home » Diensten » boothelling

Boothelling informatie

De combinatie van een eigen boot en een tuin aan het water nodigt erg uit om een boothelling te ontwikkelen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Een voorwaarde van een boothelling is dat er een schuine helling wordt gecreëerd om zo de boot handig uit het water te halen. En daar ontstaat een situatie waar een vakman van pas komt.

Boothelling in uw tuin

Een schuine boothelling maken dat doe je niet zomaar. De helling voor de boot dient mooi weggewerkt te worden in het terras, de vlonder of de steiger. Het totaalplaatje moet ook nog mooi staan in uw tuin. Uw tuin is tenslotte geen jachtwerf.

In het waterrijk gebiedt van Nederland. In Reeuwijk, Nieuwkoop en Zuid Holland, waar wij onze klanten bedienen hebben we menig boothelling gecreëerd. Tot volle tevredenheid van onze klanten.

Natuurlijk leveren wij ook de benodigde assecoires zoals lier, rollers of stootrubbers.

Een boothelling van hoveniersbedrijf Hoogendoorn voldoet aan veel eisen, maar duurzaamheid, werking en een mooie integratie in uw tuin staat bij ons voorop.

Boothuis

We kunnen het ook groter aanpakken. Zoals een complete oplossing voor uw boot. Een boothuis, een overkapping voor uw boot met bijvoorbeeld een stellage om de boot boven water te stallen.
Lees hier meer.

N

Boothelling

N

Boothelling benodigdheden

N

Boothuis

Presets Color

Primary
Secondary