Bodemanalyse

Uw gras net zo groen als de buurman?
“Meten is weten” zegt een Nederlands spreekwoord. Dus hebben wij apparatuur gekocht en staan wij in contact met een laboratorium, om zo een goed advies te kunnen voor de groei en bloei in uw tuin.

pH meting

Met onze professionele pH meter zijn wij in staat de precieze zuurgraad van de grond in uw tuin of moestuin te meten. Dit is altijd de eerste meting die wij doen, omdat in veel gevallen een verkeerde zuurgraad zorgt voor problemen met het gazon of met de borders.

Wij komen graag bij u langs, de kosten van een pH meting bedragen €95,– De meting en de analyse zullen we direct met u bespreken. Een kort bemestingsadvies hoort daar natuurlijk ook bij.

Omdat iedere tuin niet hetzelfde is kunnen we niet exact tevoren aangeven wat de kosten zijn. U begrijpt dat indien er een plan van aanpak gemaakt moet worden n.a.v. de resultaten van de zuurgraad meting de prijs anders wordt. Wij zullen dit direct melden en altijd in overleg met u.

Bodemanalyse

Soms is het nodig om na de pH meting, nog meer te meten. In die gevallen nemen wij een grondmonster en wij laten dat analyseren door een laboratorium. De uitgebreide analyse bespreken we samen en natuurlijk maken wij graag een plan van aanpak en een bemestingsplan. De kosten hiervan hangen af van wat er dient te gebeuren. Aarzel niet om contact op te nemen!

Wij zijn er van overtuigd dat we met hulp van de analyse en een plan van aanpak uw minimaal net zo groen als uw buurman krijgen en wellicht nog een beetje groener!

 

Contact:

NW Hoogendoorn
Platteweg 26 a2
2811 HP Reeuwijk
T 0182-582241