Beschoeiing

Om afkalving van grond langs het water te voorkomen, kan er een beschoeiing worden geplaatst. Voor beschoeiing wordt er veelal gebruikt gemaakt van hardhouten palen en planken. Wij adviseren hiervoor FSC hout. Afhankelijk van de uitstraling en draagkracht van de beschoeiing, gebruiken wij ruwe hardhouten planken, damwand planken met mes en groef of kant en klare schotten.

Extra duurzaam zijn palen en planken van kunststof. Dit is een volledig gerecycled product met een zéér natuurlijke uitstraling. Dit materiaal heeft een gemiddelde duurzaamheid van 70 jaar voordat het aan vervanging toe is.

Voor beschoeiingen in tuin worden er met een kleine handhei machine palen in de grond geslagen. De tuin hoeft dus niet vernield te worden door het gebruik van een kraanmachine. Indien we een kraan in kunnen zetten zonder uw tuin te vernielen zullen we dit natuurlijk niet nalaten!

Wij plaatsen natuurvriendelijke beschoeiingen, hardhouten beschoeiing, zacht/hard combihouten beschoeiing en damwand.

Het plaatsen van een beschoeiing in het Reeuwijkse plassen gebied vraagt om kennis van de lokale omstandigheden. Die kennis hebben wij door onze jarenlange ervaring in huis. Een extra reden om contact met ons op te nemen!

Meer weten? Bel ons of stuur een e-mail.

Onze foto zeggen meer dan woorden, kijk maar eens rond:

Contact:

Groencentrum Hoogendoorn
Platteweg 26a
2811 HP Reeuwijk
T 0182-582241

Openingstijden Groencentrum:

We zijn momenteel gesloten.

01 februari – 24 december:
ma – vrijdag 09.30-17.00 uur
Zaterdag 08.00-16.00 uur

6 – 31 januari:
Zaterdag 08.00-16.00 uur

Ontvang onze nieuwsbrief (max. 8 per jaar)

 

tuintips

speciale aanbiedingen

product nieuws

adviezen

U bent ingeschreven, bedankt!